BestMusic.ro » Iris »  Cristi Minculescu si IRIS sarbatoresc 8 ani de Hard Rock Cafe pe 23 ianuarie

 Cristi Minculescu si IRIS sarbatoresc 8 ani de Hard Rock Cafe pe 23 ianuarie

 Cristi Minculescu si IRIS sarbatoresc 8 ani de Hard Rock Cafe pe 23 ianuarie

Hard Rock Cafe Bucuresti aniverseaza 8 ani de la inaugurare, printr-un concert ce nu mai are nevoie de nicio prezentare! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 23 ianuarie, de la ora 22.30, in interpretarea inconfundabila care le-a facut celebre. Vino sa te bucuri de un show electrizant si sa canti "Somn Bizar”, "Noaptea”, "Sa nu crezi nimic”, "Baby”, "De vei pleca” si multe alte piese ale indragitei trupe, intr-un show cu adevarat memorabil marca BestMusic Live Concerts !

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumarate clipuri si o serie de prestigioase distinctii ale industriei muzicale in palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului romanesc de peste 35 de ani. Pe 22 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe in formula sa de aur, care ii include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass) si Relu Marin (keyboards).

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City si IQ BOX, reteaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 80 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele isi pastreaza pretul.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.
Mai multe stiri despre: concerte hard rock cafe  concerte 2016 
Publicat pe 06 Ianuarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram