BestMusic.ro » Iris » Cristi Minculescu despre Iris: poate exista o reuniune, dar numai in cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare

Cristi Minculescu despre Iris: poate exista o reuniune, dar numai in cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare


Cristi Minculescu a fost invitatul lui Lucian Boariu la matinalul Rock FM (Rock in the Morning). Cristi le-a povestit ascultatorilor despre noul proiect in care este implicat, un super-grup infiintat la initiativa lui Paul Nanca de la Fundatia Phoenix. Din acest grup fac parte Cristi Minculescu – voce, Nutu Olteanu – chitara si voce (co-fondator Iris, stabilit in Suedia), plus alti doi muzicieni profesionisti suedezi , Ken Sundberg - bass si Anders Diephuis -tobe.

La un an de la plecarea sa din trupa Iris, Cristi Minculescu a fost intrebat de Lucian Boariu ce sanse ar avea o reuniune Iris si in ce conditii s-ar putea produce aceasta reunire. Iar Cristi a raspuns: "Sa dea Dumnezeu ca ei sa ajunga la aniversare, la 40 de ani si atunci e o datorie morala sa ma duc; totusi eu am facut cu ei niste lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni in 5 spectacole aniversare si astea nu se uita. Poate exista o reuniune, dar numai in cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care sa insemne ceva emotional, mai ales pentru public.”

Noul Super-Grup sustine deja concerte in orase din tara, acolo unde canta piese din repertoriul Iris, dar si cover-uri dupa cantece rock clasice, iar Cristi Minculescu ne-a marturisit ca are in vedere sa compuna si piese noi.

Iata care sunt urmatoarele concerte Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super-Grup:

Joi 19 septembrie: Bucuresti - Club Tribute

Vineri 20 septembrie: Campina - Live Club

Sambata 21 septembrie: Constanta - Doors Club

Duminica 22 septembrie: Bucuresti - Centrul Vechi, Str. Franceza (in cadrul Festivalului Folk You Florian Pittis)
Publicat pe 19 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram