BestMusic.ro » Iris » Cristi Minculescu poate reveni in fruntea trupei Iris

Cristi Minculescu poate reveni in fruntea trupei Iris


Rafael, cel care a reprezentat imaginea trupei Iris timp de doi ani, a parasit trupa. "Au fost doi ani cat o viata intreaga, plini de emotii, cu multe lucruri bune si rele, dar si o mare bucurie si onoare pentru mine sa cant pentru voi alaturi de niste oameni cu totul speciali, colegii mei din formatia Iris. Subliniez ca ma retrag in conditii de prietenie si mai ales de respect intre noi, membrii formatiei, dar si fata de voi, publicul din toata tara", a scris Rafael (39 de ani) pe contul oficial de Facebook al formatiei.

Decizia de a parasi trupa Iris a venit in timpul negocierilor care se poarta intre membrii trupei, fostul solist Cristi Minculescu si managerul sau. Acestia negociaza in prezent reintoarcerea lui Cristi in fruntea trupei, impreuna cu Nutu Olteanu, membru fondator.

Cristi Minculescu a plecat din Iris in 2012, dezamagit de fostii sai colegi care nu i-au inteles problemele de sanatate.

Membrii trupei au incercat sa tina aceste negocieri in secret, asa ca cei din Iris au negat informatiile.

Sursa: Libertatea.ro
Mai multe stiri despre: trupe destramate  trupe reunite  reveniri 2015 
Publicat pe 22 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram