BestMusic.ro » Iris » Doru 'Boro' Borobeica (Iris) la Rock FM: „Nu ne grabim sa scoatem noul album”

Doru 'Boro' Borobeica (Iris) la Rock FM: „Nu ne grabim sa scoatem noul album”

Doru 'Boro' Borobeica (Iris) la Rock FM: „Nu ne grabim sa scoatem noul album”

Iris lucreaza la noul album, patru piese noi fiind deja gata, a declarat in direct la Rock FM basistul trupei, Doru 'Boro' Borobeica. Artistul, care a fost sunat luni de catre realizatorul Alin Dinca pentru a fi felicitat de echipa Rock FM pentru implinirea a 50 de ani, a mai declarat ca albumul ar putea fi lansat la toamna si ca a inceput sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu o seara inainte.

Basistul le-a marturisit ascultatorilor Rock FM ca a intrat cu dreptul in 2013. "Cum a zis Rodi, sotia lui Cristi (n. red. - Minculescu), am pasit in liga superioara”, a spus el. Boro i-a mai marturisit lui Alin Dinca faptul ca a inceput sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu o seara inainte.

"Lucram la noul album. Deja sunt gata patru piese. Repetam in fiecare zi. Azi am repetat foarte mult timp, a venit si Toni, iar treaba merge foarte bine”, a declarat Boro pentru Rock FM.

Artistul a spus ca noul album ar putea fi lansat la toamna, desi data nu este inca stabilita. "Lucram intens la album si, in general, noi nu facem lucrurile asa, foarte repede. De obicei se fac mai multe piese si ramane doar o parte din ele. Nu ne grabim. Niciodata nu ne-am grabit”, a afirmat Boro.

Sarbatoritul a vorbit si despre proiectul 'Lizard in Paris', realizat impreuna cu Manu Savu, Irina Satmari, Sebastian Richie Blaj si Razvan "Lapi" Lupu, concretizat intr-un prim material discografic.

"Sunt niste piese care ne plac foarte mult si ne-am strans, am repetat si am facut acest album care se numeste 'Lights Up the Road'”, a spus basistul.
Mai multe stiri despre: declaratii vedete 
Publicat pe 22 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram