BestMusic.ro » Iris » Paul Ciuci (Compact): "Fara Minculescu, Iris este o trupa de karaoke"

Paul Ciuci (Compact): "Fara Minculescu, Iris este o trupa de karaoke"

Paul Ciuci (Compact): "Fara Minculescu, Iris este o trupa de karaoke"

Se pare ca am descoperit subiectul care va umple randurile presei romanesti in saptamanile urmatoare: toata lumea abia asteapta sa-si dea cu parerea despre plecarea lui Cristi Minculescu din Iris. Haideti sa vedem, in cele ce urmeaza, ce are de spus despre asta liderul trupei Compact, Paul Ciuci.

Conform lui Paul Ciuci, "fara Cristi Minculescu nu exista Iris", iar membrii ramasi "ar trebui sa-si schimbe numele daca vor vrea sa continue fara el".

"Regret nespus ca pleaca, pentru ca Cristi Minculescu este Iris. In al doilea rand, sunt foarte trist ca trupa nu a ales o iesire decenta si frumoasa", a declarat solistul Compact, adaugand ca "dupa 33 de ani, nu e frumos sa iei alt solist".

"Cristi Minculescu nu poate fi inlocuit. El trebuie sa aiba cheia la el cand inchide. Tony Seicarescu e foarte bun, dar ar fi trebuit sa aiba decenta, alaturi de ceilalti, sa isi ia alt nume. Fara Cristi Minculescu, baietii astia devin trupa de karaoke. Cum va canta Tony Seicarescu "va amintiti ca a fost odata Iris"", cand el nu face parte din istoria lor?" se intreaba retoric Paul Ciuci.

"Nelu Dumitrescu ar putea sa schimbe numele si sa isi zica Nelu Dumitrescu Band sau asa ceva", a continuat el.

via Cancan
Mai multe stiri despre: declaratii vedete  cristi minculescu iris 
Publicat pe 28 August 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu