BestMusic.ro » Iris » Toni Seicarescu, dat afara din Iris. Rafael este noul solist

Toni Seicarescu, dat afara din Iris. Rafael este noul solist


Toni Seicarescu a fost exclus din formatia Iris, iar locul sau a fost luat de Rafael, pe care multi vi-l amintiti cu siguranta din anii 2000. Informatia a fost confirmata de Nelu Dumitrescu pentru Rock Fm.

"L-am vazut pe Rafael la o emisiune tv si mi-a placut atitudinea lui. L-am contactat si i-am dat un repertoriu de invatat. Lucrurile au mers bine si am hotarat sa il aducem alaturi de noi. Am ramas prieten si cu Toni Seicarescu, insa diferentele muzicale au dus la aceasta separare."

Rafael este un solist si compozitor ajuns in atentia publicului in 2008 odata cu lansarea piesei Am Crezut In Ochii Tai, lansata via Sony Music (cover dupa piesa formatiei Krypton). Ulterior a debutat si cu formatia Flash Band.

Neintelegerile dintre Toni Seicarescu si Nelu Dumitrescu au fost facute publice de Rock FM luna trecuta. "Daca el poate sa-si ia lumea in cap la 46 de ani, nu-mi pasa. O sa revina in obscuritate”, a spus Nelu Dumitrescu "Daca vrea inapoi la Marian (Ionescu, n. red), sa cante cu pistolul la tampla, nu are decat. El nu a cantat niciodata intr-o trupa serioasa”, a continuat muzicianul la momentul respectiv.

Rafael - Am crezut in ochii tai

Sursa
Publicat pe 26 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram