BestMusic.ro » Iyeoka Okoawo » Iyeoka a relansat albumul Say Yes. Asculta-l integral pe Bestmusic.ro si hai la concert! (audio)

Iyeoka a relansat albumul Say Yes. Asculta-l integral pe Bestmusic.ro si hai la concert! (audio)


Artista americana de origine nigeriana Iyeoka, ce va sustine pe 12 si 13 aprilie doua concerte in Romania - la Bucuresti si Constanta - a relansat in luna martie albumul de succes "Say Yes", aparut in 2010. Re-release-ul cuprinde doua piese noi-noute si nelansate pana acum. Puteti asculta integral materialul pe Bestmusic.ro, mai jos.

"Say Yes Evoled" contine celebrele hituri incluse pe varianta orginala a albumului ("The Yellow Brick Road Song" - de pe soundrack-urile serialelor How To Make It America si Fairly Legal, "Say Yes", "Simply Falling") si noutatile "Baba" si "Broken Hearts Anthem (Walk Away)", pe care artista le va canta live si la concertele pe care le va sustine in Hard Rock Cafe Bucuresti si Clubul Doors din Constanta.

Citeste si: Iyeoka - muziciana, poeta, sursa de inspiratie

Iyeoka a mai fost in Romania la sfarsitul anului trecut, iar cei care au fost la concertele sustinute de ea si de trupa sa - The Rock by Funk Tribe - s-au indragostit iremediabil de pofta si ardoarea cu care canta, au fost fascinati de energia transmisa si de talentul indiscutabil al cantaretei americane de origine nigeriana si a talentatilor instrumentisti care o insotesc in toata lumea.

Iyeoka este una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan. In limba ei materna, Esan, "IYEOKA” inseamna "Vreau sa fie respectata”.

Preturile biletelor la cele doua concerte Iyeoka din luna aprilie sunt:

Bucuresti / 12 martie / Hard Rock Cafe – Loc la masa 80 de lei, fara loc 60 de lei (in presale) respectiv 90 de lei si 70 de lei in ziua evenimentului si la intrare. Cumpara bilete.

Constanta / 13 martie / Doors Club – Loc la masa 60 de lei, fara loc 40 de lei (in presale) respectiv 60 de lei si 50 de lei in ziua evenimentului si la intrare. Cumpara bilete.

Biletele cu loc la masa pentru ambele concerte (300 la Hard Rock Caf si doar 50 la Club Doors) sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro iar biletele fara loc (300 la Hard Rock Caf si 300 la Club Doors) sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts si Gala.
Mai multe stiri despre: albume 2014  concerte 2014 
Publicat pe 01 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram