BestMusic.ro » Jack White » Jack White a sustinut ultimul concert inainte de a lua o pauza pentru o perioada nedefinita (video)

Jack White a sustinut ultimul concert inainte de a lua o pauza pentru o perioada nedefinita (video)


Jack White a sustinut duminica ultimul concert inainte de pauza pe care a anuntat ca o va lua. Concertul a avut loc la Fargo Theatre, in Fargo, Dakota de Nord. Acesta a fost punctul culminant al turneului acustic care a strabatut cinci state. Un bilet a costat doar trei dolari, concertele au fost anuntate pe loc, iar cei care au mers la concete si-au putut lua bilet doar de la locatie.

Jack White a inclus 14 piese din catalogul sau solo, The White Stripes si The Raconteurs, inainte de a termina cu "Goodnight, Irene". Cu acest concert din Fargo, Jack White poate spune ca a cantat in toate cele 50 de state.

Concertul a putut fi urmarit live pe TIDAL, serviciul de streaming la care White este co-proprietar. Insa o inregistrare a iesit la suprafata si poate fi urmarita mai jos.
Mai multe stiri despre: pauza  pauza muzicala  concert final 
Publicat pe 29 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram