BestMusic.ro » Jade Ewen » Jade Ewen a lansat clipul `My Man`

Jade Ewen a lansat clipul `My Man`


Reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2009, Jade Ewen, continua sa fie una dintre cele mai apreciate soliste la ora actuala din Regat. Ea a lansat videoclipul `My Man`, care prefateaza aparitia albumului de debut `Punching Out`.

Piesa a fost compusa de Ina Wroldsen (Pussycat Dolls) si Harry Sommerdahl si este de asteptat sa o propulseze pe primele locuri in topurile musicale, chiar daca pana acum, pentru Jade, cea mai mare urcare a fost pana pe pozitia a 27-a cu piesa `It’s My Time`.

Revenind la videoclipul `My Man`, acesta a fost filmat la Los Angeles, unde artista a participat la o sesiune de inregistrari.

Potrivit tabloidului The Sun, Jade Ewen a dat mana cu unul dintre artistii ei preferati: Usher. Acesta nu a ramas indiferent farmecelor cantaretei si i-a propus sa se mai intalneasca… pentru a discuta despre o posibila colaborare.

`Am fost socata. Nu stiam daca sa ma uit la el, in sus sau in jos. De obicei nu ma fastacesc, dar Usher a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru mine`, a marturisit Jade Ewen pentru Daily Star.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: lansari  Jade Ewen  My Man 
Publicat pe 11 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram