BestMusic.ro » Jason Mraz » Biografie Jason Mraz

Biografie Jason Mraz

Jason Mraz

Jason Mraz este un muzician american, compozitor si solist vocal, nascut la data de 23 Iunie 1977, in Mechanicsville, Virginia.

Influentat de genuri musicale ca reggae, pop, rock, folk, jazz si hip hop, Mraz a realizat albumul sau de debut, "Waiting for My Rocket to Come" in 2002, dar succesul comercial l-a cunoscut odata cu cel de-al doilea material discografic, "Mr. A-Z", care s-a clasat pe locul 5 in Billboard Hot 200 si a vandut in Statele Unite peste o suta de mii de copii. Acest album a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria "Best Engineered Album" in timp ce producatorul Steve Lillywhite a fost nominalizat la "Producer of The Year".

"We Sing. We Dance. We Steal Things." este numele celui de-al treilea disc al lui Jason Mraz. Acest produs reprezinta pentru el cel mai mare success din cariera, piesa "I’m Yours" clasandu-se pe locul sase in Billboard Hot 100 si vanzandu-se intr-un numar de peste 3 milioane de exemplare in Statele Unite. Acelasi cantec a fost nominalizat la categoria "Song of the Year "(cel mai bun cantec al anului ) a premiilor Grammy , iar autorul la "Best Male Pop Vocal Performance "(cea mai buna interpretare vocala masculina pop ).

Cea mai recenta aparitie importanta a lui Jason Mraz a avut loc pe 31 ianuarie 2009, in cadrul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", cantand "I’m Yours" si "Lucky", ultima in duet cu cantareata Americana Colbie Caillat.

Comentarii Jason Mraz