BestMusic.ro » Jason Mraz » Jason Mraz face istorie in Billboard cu `I'm Yours`

Jason Mraz face istorie in Billboard cu `I'm Yours`

Jason Mraz face istorie in Billboard cu `I'm Yours`

Jason Mraz nu este cel mai cunoscut nume din industria muzicala internationala, dar reuseste sa obtina un record absolut: 71 de saptamani in topul Billboard Hot 100 cu single-ul `I’m Yours`.

Piesa a intrat in top in mai 2008, in septembrie anul trecut a urcat pana pe 6 (cea mai mare urcare), iar in aceasta saptamana se situeaza pe locul 32.

Recordul anterior era detinut de LeAnn Rimes, care a stationat in Hot 100 nu mai putin de 69 de saptamani cu balada `How Do I Live`.

Single-ul `I’m Yours` apare pe albumul `We Sing. We Dance. We Steal Things`, lansat anul trecut, insa Jason Mraz a cantat piesa in concerte timp de cinci ani, primind feedback-uri variate.

`Piesa era plictisitoare in multime... Am observat un raspuns imediat la ea, oamenii se distrau in diferite feluri in timp ce cantam`.

Desi este mandru de reusita sa, Jason Mraz crede ca inca mai are mult de muncit pana sa ajunga `te best` si, mai ales, trebuie sa gaseasca cele mai interesante surse de inspiratie; ca de exemplu mirosul unui sapun, zgomotul unei partide de sex sau comunicare interpersonala.

Asa a luat nastere clipul `Inspiration`, in care Jason Mraz isi demonstreaza spiritul ludic. Dar, cel mai bine este sa lasam imaginile sa `vorbesca`.

Jason Mraz - Inspiration

Bestmusic
Mai multe stiri despre: recorduri  Billboard Hot 100  Jason mraz  i m yours 
Publicat pe 01 Septembrie 2009 , de Laura Galan

Adauga un comentariu