BestMusic.ro » Jason Mraz » Jason Mraz lanseaza un album nou

Jason Mraz lanseaza un album nou

Jason Mraz lanseaza un album nou

Jason Mraz, artistul casei de discuri Atlantic, a dezvaluit mai multe detalii despre viitorul sau album. Astfel, 'Love Is A Four Letter Word', care include single-ul 'I Won't Give Up', va fi lansat pe data de 17 aprilie in Statele Unite.

Albumul semnat Mraz a fost produs de catre detinatorul premiului Grammy, Joe Chiccareli( The White Stripes, Christina Perri, Young The Giant).'Love Is A Four Letter Word' se mandreste cu aranjamente muzicale de exceptie si este al patrulea material de studio dupa albumul de succes din 2008 'We Sing. We Dance. We Steal Things.'

'Love Is A Four Letter Word' este 'personal, usor si melodios' - a declarat Jason Mraz pentru revista Billboard. 'Are cateva piese mai ritmate, dar in general CD-ul include piese pe rimul inimii. Inspira o stare de pace si este bazat pe experientele mele si ce am realizat pana acum.'

Fanii artistului se pot bucura de un preview al albumul prin intermediul EP-ului live acustic 'Live Is A Four Letter Word' programat sa fie lansat pe 28 februarie in Statele Unite. Colectia de patru piese include si doua melodii incluse pe 'Love Is A Four Letter Word'.

Primul single de pe viitorul material, 'I Won't Give Up' a debutat pe prima pozitie topul Billboard 'Digital Songs'. In plus, hit-ul ocupa primul loc si in clasamentul 'iTunes', cu vanzari de peste 500,000 de copii.

Tracklist album:

Freedom Song
Living in the Moment
The Woman I Love
I Won't Give Up
5/6
Everything is Sound (La La La)
93 Million Miles
Frank D Fixer
Who's Thinking About You Now?
In Your Hands
Be Honest (Feat. Inara George)
The World As I See It

Jason Mraz- I Won't Give Up

Credit Foto: Justin Ruhl
Mai multe stiri despre: lansari albume  albume 2012 
Publicat pe 16 Februarie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu