BestMusic.ro » Jason Mraz » Jason Mraz a pus bazele unei fundatii caritabile

Jason Mraz a pus bazele unei fundatii caritabile

Jason Mraz a pus bazele unei fundatii caritabile

Artistul casei de discuri Atlantic, Jason Mraz, a anuntat lansarea 'Fundatiei Jason Mraz'. Scopul organizatiei este sa sustina cauzele si actele caritabile in care cantaretul crede.

Evenimentul de deschidere al fundatiei a avut loc pe data de 3 decembrie. Acesta s-a desfasurat in 'Belly Up Tavern' din Solana Beach, California, unde Mraz a sustinut un concert restrains, tinut cu casa inchisa.

Cunoscut pentru activitatile sale filantropice, Mraz a creat fundatia care ii poarta numele pentru sprijinirea egalitatii drepturilor umane, protejarii mediului, artelor si educatiei, dar si pentru recuperarea si asistenta medicala. Printre organizatiile pentru care lupta Mraz se numara 'Free The Slaves'(www.freetheclaves.net), care sustine drepturile minoritatilor sexuale; 'Surfrider Foundation'(www.surfrider.org) dedicat protejarii oceanelor si plajelor; 'Consiliul National de Protejare a Resurselor'(www.nrdc.org) sau 'Vh1 Save The Music Foundation' (www.vh1savethemusic.com).

In cadrul concertului de lansare a 'Fundatiei Jason Mraz', artistul a cantat impreuna cu percutionistul Noel 'Toca' Rivera. Cei doi tocmai au incheiat un turneul acustic international , sustinand concerte in America de Nord, Africa, Europa, Asia si Australia.

Mraz, care si-a inceput calatoria muzicala cantand in cafenele, avand acum concerte pe stadioane si are in palmares doua premii Grammy si sase nominalizari. Cel mai recent album al sau, 'We sing. We dance. We Steal Things' s-a dovedit a fi un succes global, reusind sa primeasca numeroase discuri de platina in peste 15 tari.

Pentru mai multe informatii despre Jason Mraz, accesati www.jasonmraz.com si www.atlanticrecords.com .

Credit foto: Justin Ruhl
Mai multe stiri despre: caritate  vedete caritate 
Publicat pe 06 Decembrie 2011 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu