BestMusic.ro » Jay Ko » Nunta DJ-ilor: Jay Ko & Jayraa

Nunta DJ-ilor: Jay Ko & Jayraa


Duminica, 4 septembrie, a avut loc o nunta mai putin obisnuita - prima nunta din Romania ai carei protagonisti sunt doi DJi: Jay Ko si Jayraa.

Jay Ko este din Sibiu si este un nume foarte cunoscut in lumea clubbing-ului, el fiind deopotriva DJ, VJ, producator si MC. Printre colaborarile sale se numara featuringul cu Anya pentru piesa One cu care au cucerit rand pe rand topurile internationale. Recent Jay Ko a devenit primul DJ cu care a colaborat Loredana, semnand piesa "Monalisa", cel mai nou single Loredana feat. Jay Ko.

Jayraa este tot din Sibiu si are aceeasi ocupatie si pasiune precum viitorul sau sot, motiv pentru care nu ar fi de mirare ca cei doi sa sustina si un recital chiar in noaptea nuntii lor.

Cei doi s-au cunoscut in clubul Kapital din Sibiu, la pupitru incepand de atunci sa mixeze impreuna, avand aceeasi dragoste pentru muzica de club, insasi numele lor de scena sunt acronimele de la DJ si prenumele lor, respectiv Ko(Cosmin/Koko) si Raa(Ramona).

Invitatia la nunta a fost una inedita, un dvd continand clipul cununiei civile mixuri personale si poze, iar coperta constituind invitatia in sine.

Printre invitatii la nunta s-au numarat cativa prieteni vechi ai cuplului: Anya, Vali Barbulescu, Lucian Barbulescu, Marian Tiberius, Dj Westman, Andeeno Damassy.
Mai multe stiri despre: casatorii  nunti  nunti 2011 
Publicat pe 06 Septembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram