BestMusic.ro » Jay-Z » Jay-Z n-a fost de acord cu remake-ul We Are The World

Jay-Z n-a fost de acord cu remake-ul We Are The World

Jay-Z n-a fost de acord cu remake-ul We Are The World

Jay-Z n-a fost de acord cu realizarea unui remake dupa celebra piesa We Are The World compusa de Michael Jackson si Lionel Richie, motiv pentru care n-a luat parte, alaturi de ceilalti artisti, la inregistrari.

`Stiu ca toata lumea va intelege gresit gestul meu`, a explicat Jay-Z, care a completat ca, pentru el, melodia We Are The World este intangibila, chiar daca scopul ei este unul caritabil.

Mai mult, el compara melodia originala We Are The World cu Thriller-ul lui Michael Jackson.

`Iubesc piesa We Are The World, inteleg scopul ei si cred ca e minunat ceea ce s-a incercat a face. Dar cred, de asemenea, ca We Are The World este ca Thriller-ul lui Michael Jackson: de neatins, este clasica. Nu vreau vreodata sa o vad schimbata`.

Stiind ca multi il vor critica pentru declaratia lui, Jay-Z a tinut sa aduca si alte argumente.

Rapperul a afirmat ca este la curent cu situatia din Haiti, iar eforturile despuse de colegii sai de breasla sunt de amirat, insa precizeaza ca ar fi fost mult mai bine daca in locul remake-ului We Are The World artistii ar fi facut o piesa noua.

Desi nu a participat la remake-ul We Are The World, Jay-Z a contribuit la salvarea Haiti-ului.

Impreuna cu doi componenti U2 - Bono si The Edge - si cu Rihanna, Jay-Z a compus piesa Stranded, care a avut premiera in timpul unui eveniment caritabil.

`Cred ca e timul sa facem o piesa noua. N-am incercat sa modific We Are The World, ci sa fac o piesa asa cum am simtit eu ca trebuie`.

Bono, the Edge, Jay-Z and Rihanna - Stranded (Haiti Mon Amour) pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: We are the World 
Publicat pe 16 Februarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram