BestMusic.ro » Muse » Premiera online: Jay-Z, Jason Mraz si Muse - cumpara acum, transport gratuit

Premiera online: Jay-Z, Jason Mraz si Muse - cumpara acum, transport gratuit

Premiera online: Jay-Z, Jason Mraz si Muse - cumpara acum, transport gratuit

In shop-ul bestmusic au intrat astazi cateva noi produse, toate la un pret special, care include taxele de transport. Altfel spus, platesti online cu cardul iar discurile ajung direct la tine acasa.

Avem pentru fanii Dave Matthews Band cel mai nou disc al trupei americane - Big Whiskey & the GrooGrux King. Una din cele mai grozave trupe din Statele Unite prezinta noul material fara saxofonistul LeRoi Moore, decedat intr-un acccident anul trecut. Big Whiskey... este un tribut adus lui LeRoi si (re)pune pe masa ceea ce are mai bun aceasta trupa – ea exista pentru a face muzica, indiferent ca cei dragi vin sau se duc. Daca nu e cel mai grozav discu Dave Matthews Band, e, fara indoiala unul din cele mai bune! Costa 39.9 lei cu TVA cu tot si cu taxele de transport incluse in pret!

Varatecul si mult-difuzatul la radio Jason Mraz a dat lovitura cu cel mai recent album al sau – We Sing, We Dance, We Steal Things contine o piesa de Cartea Recordurilor – I’m Yours. Jason e mai sexy ca niciodata pe acest disc senin si teribil de melodic. Asadar – vine direct la tine acasa, sa-ti aduca aminte de vara - We Sing, We Dance, We Steal Things cu Jason Mraz, la un pret special, care include taxele de transport: 39.9 lei (TVA inclus!).

Cel mai fresh material Manu Chao – iesit pe piata la final de septembrie – este dublul disc de concert Baionarena. Nimic nou aici, piesele sunt deja cunoscute; energia de concert e insa excelent conservata pe dublul CD. Te va misca si e tocmai bun de incalzit iarna care se apropie. Daca l-ai vazut la B’estfest pe Manu Chao, stii la ce sa te astepti. Daca nu – descopera un individ exploziv pe scena. Baionarena – disc dublu live cu Manu Chao – face 49.9 lei, are incluse taxele de transport. Il comanzi pe net cu cardul, vine direct la tine acasa!

Fanii de rap au acum noul disc Jay-Z in shop-ul BestMusic.ro. A iesit pe piata in toata lumea in prima jumatate a lui septembrie 2009 si, daca ai apreciat primul disc din serie – The Blueprint I – partea a treia nu e o dezamagire. Jay-Z e personaj principal, dar gasca din jurul lui e puternica – Kanye West si Timbaland sunt producatorii track-urilor de pe disc. Inca ceva – cu Blueprint III Jay-Z l-a depasit pe Elvis la capitolul cele mai multe albume no 1 in Statele Unite. Ia-l acasa din shop-ul bestmusic.ro: face 39.9 lei (includem aici taxe de transport si TVA.)

Ce mai avem la vanzare?

Excelentul Muse – The Resistance, regalul Sarah Brightman – The Very Best Of 1990-2000 si – pentru consumatorii de jazz vocal – Michael Buble – Call Me Irresponsible.

Toate discurile sunt marca Warner, label reprezentat de A&A Records.

Vezi toate produsele din shop-ul bestmusic.ro.
Mai multe stiri despre: cumpara muzica  bestmusic shop  muzica online 
Publicat pe 20 Octombrie 2009 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu