BestMusic.ro » Jay-Z » TIDAL a fost relansat global de megastarurile industriei muzicale (video)    

TIDAL a fost relansat global de megastarurile industriei muzicale (video)    

TIDAL a fost relansat global de megastarurile industriei muzicale (video)
 
 

La sfarsitul anului trecut, in Statele Unite a fost lansat un serviciu de streaming destinat iubitorilor de muzica. TIDAL putea fi accesat contra sumei de 20 de dolari pe luna. Inceputul acestei luni l-a adus in atentia pasionatilor de muzica pe Jay Z care a cumparat Aspiro, compania care a creat TIDAL si aplicatia WiMP.

Acum, serviciul de streaming a fost relansat la nivel global cu multe vedete in spate. TIDAL reprezinta in acest moment un parteneriat intre vedete precum Kanye West, Jay Z, Beyonce, Jack White, Deadmau5, Daft Punk, Usher, Alicia Keys, Nicki Minaj, Rihanna si multi altii.

Alicia Keys a declarat: "Am vebit in fata voastra astazi...cu o singura voce unita in speranta ca astazi va fi ziua in care se va schimba directia istoriei muzicii. Scopul nostru este simplu: Ne dorim sa aducem un serviciu mult mai bun si o experienta mai buna atat pentru fani, cat si pentru artisti. Aceasta este promisiunea noastra in fata lumii".

TIDAL va oferi o calitate superioara fata de Spotify, dar va plati creatorii de continut dublu. De exemplu, dupa ce a renuntat la Spotify, Taylor Swift si-a transferat colectia de albume pe TIDAL.

Pentru inceput serviciul va fi disponibil sub foarma a doua tipuri de abonament (pretul unui abonament difera in functie de locul de pe glob de unde este accesat serviciul). De exemplu, in Statele Unite TIDAL Premium cu continut audio la caliate standard, videoclipuri HD va costa 10 dolari pe luna, in timp ce in Romania doar 5 dolari pe luna.

TIDAL HiFi cu videoclipuri HD, dar cu continut audio necomprimat in format FLAC va avea pretul de 20 de dolari in Statele Unite, iar in Romania 10 dolari.

In prezent TIDAL ofera la streaming peste 25 de milioane de piese si 75 de mii de clipuri video HD. Serviciul concureaza cu Deezer Elite si Spotify Premium, dar si cu Beats, care va fi relansat in curand.
Mai multe stiri despre: streaming  streaming online 
Publicat pe 31 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram