BestMusic.ro » Jean-Michel Jarre » Locuri limitate la Jean Michel Jarre!

Locuri limitate la Jean Michel Jarre!

Locuri limitate la Jean Michel Jarre!

Spectacolul pe care Jean Michel Jarre o sa-l prezinte publicului din Romania pe data de 3 iunie 2010 se anunta a fi de proportii si prin urmare incape cu greu intre peretii Salii Polivalente.

Pentru ca ecranul folosit are dimensiuni impresionante (30 m x 9 m), un numar destul de mare de locuri din totalul normal va fi diminuat din cauza lipsei vizibilitatii.

Astfel ca, din 5400 de locuri disponibile in mod normal, raman doar 4000 valabile pentru concertul Jean Michel Jarre, ceea ce inseamna ca doritorii trebuie sa se grabeasca daca vor sa prinda un bilet pana la marele concert.

Show-ul va fi un best-of si reuneste capodoperele artistului intr-o viziune scenica adaptata pentru interior, cu efectele speciale utilizate de maestrul muzicii electronice de-a lungul timpului.

Intreaga productie tehnica, artistica si logistica pentru acest eveniment va fi adusa special pentru turneul Jean Michel Jarre si include echipamente si personal din Franta, Belgia, Olanda, Marea Britanie si Germania.

Pentru a va face o idee despre cum va arata acest "all-in-one-show”, iata cateva imagini:

Jean Michel Jarre va concerta la Sala Polivalenta pe data de 3 iunie 2010, incepand cu ora 20.00.

Cumpara bilete Jean Michel Jarre online!

Mai multe stiri despre: bilete  sala polivalenta  Romania 
Publicat pe 19 Aprilie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram