BestMusic.ro » Jennifer Lopez » Jennifer Lopez pregateste o compilatie Greatest Hits

Jennifer Lopez pregateste o compilatie Greatest Hits

Jennifer Lopez pregateste o compilatie Greatest Hits

Jennifer Lopez intentioneaza sa lanseze o compilatie Greatest Hits. Informatia fost confirmata chiar de Kuk Harrel, unul dintre producatorii acestui material, informeaza aceshowbiz.com.

"Am primit un telefon in urma cu o saptamana si am aflat ca un album Greatest Hits urmeaza sa fie lansat", a declarat Harrel pentru MTV News.

Producatorul spune ca urmeaza sa se stabileasca ce piese vor fi incluse pe acest material si, mai ales, daca acestea urmeaza sa fie modificate. O mana de ajutor va primi si de la Tricky Stewart si The-Dream.

Jennifer Lopez a lansat in ultimii 12 ani nu mai putin de sapte albume de studio. Cel mai recent, "Love?", a aparut in luna aprilie a acestui an si contine hit-urile "On The Floor" si "I'm Into You".

In alta ordine de idei, Jennifer Lopez a starnit controverse in noua reclama in care apare, cea pentru Fiat 500, modelul Gucci. Desi clipul lasa sa se inteleaga ca Jennifer chiar a condus pe strazile rau famate din cartierul Bronx, New York, persoana de la volan era de fapt o dublura a cantaretei.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: compilatie 
Publicat pe 30 Noiembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu