BestMusic.ro » Jennifer Love Hewitt » Jennifer Love Hewitt, sex cu 26 de barbati in 48 de ore (video)

Jennifer Love Hewitt, sex cu 26 de barbati in 48 de ore (video)


Jennifer Love Hewitt a facut sex cu 26 de barbati in 48 de ore, scrie The Sun.

Din fericire, vedeta nu si-a scos la iveala pornirile nimfomane in viata reala. Tot efortul depus este de dragul meseriei.

Scenele de sex cu barbati au fost filmate pentru noul film in care Jennifer Love Hewitt este protagonista, The Client List.

Actrita a declarat intr-un interviu recent ca a fost nevoita sa schimbe 26 de tinute intime, cate una pentru fiecare partener.

`Am tras toate cadrele in doua zile. Am schimbat 26 de tinute si am avut 26 de clienti. Am muncit din greu pentru filmul asta. Acum eram cu un tip intr-o camera, acum ma schimbam si intram cu un alt tip`, a precizat Love Hewitt.

In The Client List, film ce a avut premiera pe 19 iulie in State, Jennifer Love Hewitt interpreteaza rolul unei foste `beauty queen`, care ajunge sa lucreze intr-un salon de masaj pentru a-si intretine familia.

Doar ca lucrul in salon presupune ceva mai mult decat simplu masaj, iar Love se transforma de nevoie in prostituata.

Samantha Horton (Jennifer Love Hewitt) trebuie sa aduca bani in casa, pentru cei trei copii, dupa ce sotul ei sufera un accident si nu mai poate munci.

Povestea din The Client List se bazeaza pe fapte reale.

Experienta de prostituata a ajutat-o pe Jennifer sa inteleaga de ce unele femei accepta sa se ocupe cu asa ceva:

`Le ajuta sa treaca mai usor peste greutatile financiare, dar le ajuta si pe plan personal, intrucat unele dintre ele nu primesc suficienta atentie in dormitor`, a spus actrita.

Trailer The Client List

The Client List trailer pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: sex  filme  the client list 
Publicat pe 22 Iulie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram