BestMusic.ro » JerryCo » Biografie JerryCo

Biografie JerryCo

JerryCo

La inceputul liceului, visul lui JerryCo de a incerca o cariera pe plan muzical s-a transformat in principalul sau scop. Ca pentru orice incepator, cum anume ar fi putut sa-si realizeze visul nu era foarte clar.         

In noiembrie 2000, intamplarea i-l scoate in cale pe Vlad Lucan, cu care decide sa formeze trupa Suprem. JerryCo achizitioneaza primul instrumental mai profesional si, prin intermediul unor cunostinte, gaseste un studio unde inregistreaza prima piesa alaturi de noul sau coleg. in aceasta formula, cei doi sustin o aparitie live in Atomic, un mic club din Bucuresti si reusesc sa inregistreze inca doua piese semnate Suprem intr-un interval de trei luni.         

Urmeaza o perioada in care, dupa o schimbare de nume, Suprem devin Agresiv si sustin o serie de concerte in cluburi din Bucuresti si in alte orase din tara. De asemenea, ei reusesc sa autofinanteze inregistrarea a doua albume si, pe parcursul procesului de lucru la aceste albume, cei doi isi impart sarcinile in cadrul trupei, JerryCo ocupandu-se de majoritatea textelor, iar Vlad de instrumentale.          

Anul 2003 inseamna pentru JerryCo si trecerea de la statutul de liceean la cel de student, cand se inscrie la Facultatea de Studii ale Integrarii Economice Europene din cadrul Universitatii Romano-Americane, dar si momentul in care cei doi membri ai trupei Agresiv decid sa isi incerce sansele ca artisti solo.           

In urmatoarele luni, JerryCo inregistreaza sapte piese solo, patru dintre ele compuse integral de el, iar celelalte trei pe instrumentalele lui Mihai "Mitza" Ghidarcea. Vlad se asociaza cu Mitza si, cu acordul lui JerryCo, pastreaza titulatura Agresiv. Ca artist solo, JerryCo decide sa continue colaborarea cu Vlad si Mitza pe partea de productie muzicala si, dupa ce unul din remixurile realizate de Agresiv unei piese solo a lui JerryCo ajunge sa fie ascultat de Tataee, cei trei primesc o invitatie din partea acestuia de a ii face o vizita in studioul in care lucra.          

JerryCo realizeaza ca aceasta poate fi sansa pe care o astepta. Pe parcursul anului 2004, incercand sa il convinga pe Tataee ca merita sa lucreze impreuna, inregistreaza 16 piese noi. La un an dupa auditia primei piese, Tataee il cheama din nou la studio. De data aceasta, JerryCo decide sa puna la bataie piesele inregistrate in ultimul an si toate ideile sale pentru piese noi. Tataee ramane surprins de hotararea, determinarea si evolutia lui si ii propune un contract cu propria casa de productie.          

In mai 2005, cu Tataee ca producator, JerryCo incepe lucrul la primul album din cariera sa solo, "Orice E Posibil". Se aleg cele mai bune instrumentale, cele mai bune idei de piese si versuri si incepe astfel munca in studio, inregistrarea vocilor, mixajul si, in final, masterizarea albumului...

Sursa: myspace.com/jerrycomusic