BestMusic.ro » JerryCo » Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V)

JerryCo - Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V)

Loading the player ...

Urmareste acum noul videoclip oficial JerryCo, filmat la piesa “Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V)”.  Artistul hip-hop JerryCo lanseaza in premiera pe contul sau oficial de Youtube videoclipul piesei “Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V)”.

"Daca vrei sa fii cineva, fii tu !". Acesta este provocarea la originalitate lansata de JerryCo prin versurile piesei, un mesaj pe care imaginile il subliniaza cu mult haz si ironie.

Scenariul a fost conceput sa caricaturizeze oameni care au ca modele personaje ce traiesc doar in tabloide sau artisti care fac orice pentru atentie publica. De asemenea, succesiunea cadrelor puncteaza foarte bine pe felul in care acestia isi schimba complet modul de a fi, in functie de ce e la moda.

Pe scurt videoclipul este despre niste oameni care fac orice pentru a fi in trend si alti oameni care nu fac nimic special pentru a fi ei insisi. Cadrele sunt foarte bine mulate pe versuri, apar elemente noi de la o secventa la alta si te tine in priza pe tot parcursul.

Probabil, unul dintre punctele tari ale videoclipului este acela ca poti descoperi ceva nou in el de fiecare data cand te uiti. Indiferent ca sunt mesaje subliminale plasate discret sau postere de fundal, “Oriunde, Oricand” este un videoclip in care nu a fost lasat nimic la voia intamplarii. Ca si condiment, personajele negative sunt interpretate de catre un comediant profesionist, in persoana lui Doru Ivanov de la Trupa Spitalu’ 9 si Kiara Firan, actrita la Teatrul National din Bucuresti. Daca povestea clipului este rezultatul unei munci in echipa a tuturor protagonistilor, de post-productie s-a facut responsabil Sega (Frategrafia).

“Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V)” este primul single extras de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, care este gata si va fi lansat pana la sfarsitul acestui an.

JerryCo a fost primul artist semnat si reprezentat de casa de productie Legend Audio, patronata de Tataee (B.U.G. Mafia).

Primul sau album, “Orice E Posibil”, lansat in 2010  a fost pus la dispozitia publicului gratuit pe Site-ul Oficial JerryCo , gratuitea proiectului fiind o premiera in Romania in materie de lansari. Aceasta a fost posibila datorita sustinerii a unui partener general al proiectului, care a acoperit o mare parte din cheltuielile de productie ale albumului. Materialul, care beneficiazh de o productie executiva si sound hip-hop marca Tataee, a fost descarcat de peste 60.000 de ori de pe Site-ul Oficial JerryCo pana in prezent. “Orice E Posibil” a beneficiat de doua single-uri ale caror videoclipuri oficiale s-au bucurat de o mare priza la public.

Poze cu JerryCo