BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo & Mario V: Live Show

JerryCo & Mario V: Live Show


Sambata, 26 Noiembrie 2011, incepand cu ora 21:30, va avea loc concertul ,,JerryCo& Mario V | LIVE SHOW" in Club Space din Bucuresti.

,,JerryCo& Mario V | LIVE SHOW” va fi un eveniment special, fiind pentru prima oara cand cei doi artisti vor performa in aceasta formula.

Spectacolul, pentru care cei doi sunt in repetitii de cateva luni bune alaturi de Dj J-On,este unul deosebit. Este un show conceput si gandit minut cu minut, astfel incat publicul sa ia parte la o demonstratie de vitalitate si dinamism presarata cu trairi intense, dar si umor.

Din punct de vedere muzical, "JerryCo & Mario V LIVE SHOW” este un concert inedit, acest lucru fiind garantat nu doar de stilurile muzicale abordate de cei doi, dar si de constructia concertului in sine. JerryCo si Mario V vor interpreta atat piese de pe albumul de debut JerryCo, "Orice E Posibil”, dar si cateva piese care se regasesc pe primul album semnat Mario V, "Liber Pe Pamant”, ce va fi lansat la inceputul anului viitor.

Dj J-On va incalzi atmosfera in prefata concertului, iar finalul acestuia va da startul unei super petreceri pe ritmuri de Hip-Hop si R&B, gazduita de OvP si Dj Em.
Mai multe stiri despre: concerte 2011 
Publicat pe 07 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram