BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo feat. Alex Vasilache - Campion (videoclip nou)

JerryCo feat. Alex Vasilache - Campion (videoclip nou)


Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei sale "Campion", un feat cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care sa spuna o poveste reala, rapperul a apelat la ajutorul lui Leonard Doroftei. Faimosul campion de box a acceptat bucuros provocarea, declarand "Piesa este facuta pentru cei care au fost campioni si care isi doresc ca altii sa duca marea performanta mai departe decat au facut-o ei.”

Videoclipul prezinta ideea de "predare a stafetei catre urmatoarea generatie”. In clip apare tanarul boxer Alberto Biro, campion in Portugalia si medaliat in Romania, iar Doroftei, alias "Mosul", este cel care il antreneaza. Cel din urma preia stafeta de la Titi Prosop. Experienta traita la filmari i-a facut o mare placere fostului campion mondial, mai ales ca nu au existat incidente neplacute.

Ca rasplata pentru tot efortul depus in cadrul filmarilor, JerryCo i-a oferit marelui boxer primul cadou aniversar: povestea vietii lui, in cadre si note.

"Am auzit de JerryCo, dar nu il cunoscusem inca. Este un baiat care isi doreste sa faca ceva in muzica. Vei vedea in clip o poveste de viata plina de sacrificii, dar depasite de satisfactii. Ma reprezinta! Piesa este facuta pentru cei care stiu ca viata este o lupta. Tema si povestea este senzationala. V-o spun din suflet.”, declara Leonard Doroftei.

JerryCo feat. Alex Vasilache - Campion (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  muzica aprilie 2014 
Publicat pe 11 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram