BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo feat. Alex Vasilache - Sange Albastru (single nou)

JerryCo feat. Alex Vasilache - Sange Albastru (single nou)


JerryCo a lansat piesa "Sange Albastru”, care da si numele celui de-al 2-lea sau album. "Sange Albastru” este un featuring cu Alex Vasilache, "omu’ cu microfonu de la Jukebox”, trupa care din 2006 face parte din echipa emisiunii "Cronica Carcotasilor”.

Publicul se va bucura de cate o piesa noua de pe albumul "Sange Albastru” in fiecare zi de miercuri la ora 12:00, pe 220.ro, si joi pe youtube. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai. Acesta este un nou lucru inedit in materie de lansari de piese pe internet in Romania.

Acest proces va dura pana la epuizarea tuturor pieselor de pe album nelansate pana acum, iar cea din urma piesa va reprezenta si cel mai nou videoclip oficial al albumului "Sange Albastru”. Despre cate piese vor fi si ce invitati apar pe acest album, JerryCo vrea sa pastreze secretul, pentru a nu strica surpriza.

Responsabili de productia executiva a albumului, sunt JerryCo si prietenul sau Mario V, al caror efort comun a fost depus sub egida Stereo King, label infiintat de cei doi.

Albumul este inspirat din experiente personale ale carui versuri au fost scrise si interpretate cu o atitudine rebela, sincera si fara inhibitii indiferent daca e vorba de povesti despre copilarie, familie, dragoste, sex, prietenie sau abordeaza teme sociale.

JerryCo descrie cu lux de amanunte mediul in care si-a trait adolescenta cu toate bucuriile si necazurile care i-au iesit in cale.

"Sange Albastru” dezvaluie amanunte picante din viata artistului inca din anii de liceu, cand drogurile, alcoolul si bataile erau la ordinea zilei, dar pune in lumina si latura sa emotionala si sentimentele pe care le are pentru persoanele apropiate.

Fiecare piesa a albumului fost gandita ca o mica parte a unui puzzle si fiecare dintre ele are la baza conceptul de "Sange Albastru” ca atitudine si mod de viata. Ideea este una simpla: fericirea se construieste cu lucruri marunte, iar stralucirea vine din interior.

JerryCo feat. Alex Vasilache - Sange Albastru (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iulie 2013 
Publicat pe 04 Iulie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram