BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo feat. Caddy - Iesi Afara (piesa noua)

JerryCo feat. Caddy - Iesi Afara (piesa noua)


JerryCo continua seria lansarilor de piese de pe noul sau album, "Sange Albastru", iar azi ne prezinta "Iesi Afara", un featuring cu Caddy de la B.U.G. Mafia. La finalul piesei puteti asculta si comentariile lui JerryCo asupra compozitiei.

"Iesi Afara" este compusa de baietii de la Agresiv si de Tataee, care este si producatorul piesei.

"Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se pot bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe album in ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania, iar 24 de ore mai tarziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului "Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

JerryCo feat. Caddy - Iesi Afara (audio)
Mai multe stiri despre: colaborari  muzica 2013  muzica septembrie 2013 
Publicat pe 12 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram