BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo: "Se pot face clipuri si cu o suta de euro, dar asa-ti arata" (interviu video)

JerryCo: "Se pot face clipuri si cu o suta de euro, dar asa-ti arata" (interviu video)


JerryCo si-a lansat saptamanile trecute videoclipul celui mai nou single, "Pentru Tine", asa ca l-am luat la cateva intrebari despre ce a iesit, despre cel de-al doilea album, "Sange Albastru", care va aparea anul acesta, dar si despre cum l-a influentat colaborarea cu Tataee de la B.U.G. Mafia, care i-a fost manager si i-a lansat primul album.

"Se pot face clipuri si cu o suta de euro, dar asa-ti arata" explica JerryCo faptul ca a investit 5,000 de euro intr-un videoclip care va circula doar pe net, intrucat televiziunile muzicale acorda o importanta aproape nula hip-hop-ului romanesc. "La mine clipurile trebuie sa arate intr-un fel, nu e niciun fel de aroganta. Eu nu muncesc o luna de zile la un clip ca sa arate de c***t."

JerryCo a fost primul artist semnat si reprezentat de casa de productie Legend Audio, patronata de Tataee, care intre timp a ales ales sa se concentreze pe managementul B.U.G. Mafia, "un job full-time", insa rapperul a "furat meserie" si e increzator in fortele sale si in propria identitate ca artist.

Videoclipul single-ului "Pentru tine" poate fi urmarit aici. Piesa poate fi cumparata in format digital, exclusiv din Bestmusic Shop, aici.

Interviu JerryCo (video)
Mai multe stiri despre: interviuri 
Publicat pe 04 Februarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram