BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo va inregistra o piesa prin live-streaming pe 1 martie

JerryCo va inregistra o piesa prin live-streaming pe 1 martie


JerryCo, artistul hip-hop multi-task, textier, compozitor, producator si executiv de muzica, producator de videoclipuri, partener de management al noului label Stereo King si posesor de peste 8 milioane si jumatate de vizualizari pe Youtube, pregateste o premiera pentru tara noastra in materie de live-stream-uri pe internet.

Vineri 1 martie, incepand cu orele 19:00, artistul va inregistra o piesa a carei sesiune de inregistrari va fi transmisa in direct pe Canalul Oficial de Youtube JerryCo (www.youtube.com/JerryCoMusic).

Cu acest prilej, fanii de muzica din Romania vor avea ocazia in premiera sa vada un artist profesionist la treaba si sa observe procesul de lucru al inregistrarii unei piese. Surpriza aceasta este cu atat mai mare pentru fanii artistului, care vor descoperi o piesa noua ce face parte din urmatorul album de studio al artistului, ce se numeste "Sange Albastru” si va fi disponibil in aceasta primavara.

Durata inregistrarilor va fi de aproximativ doua ore, timp in care cei care vor urmari transmisiunea vor putea comenta evenimentul direct pe canalul de Youtube al artistului.

JerryCo a lansat anul acesta, cel mai recent single al sau, "Pentru tine”. Piesa este o veritabila declaratie de dragoste inspirata dintr-o relatie serioasa din trecutul lui JerryCo, ce l-a lasat cu regretul ca nu a reusit sa ii arate fostei sale prietene ce simtea cu adevarat.

Single-ul s-a bucurat si de un videoclip special, care a fost conceput in ideea de a urmari mesajul ei, si anume ca in dragoste nu exista limite! Urmareste-l aici.

Citeste si - JerryCo: "Se pot face clipuri si cu o suta de euro, dar asa-ti arata" (interviu video)
Mai multe stiri despre: streaming 
Publicat pe 28 Februarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram