BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo - N-ai Nicio Sansa feat. Mario V (piesa noua)

JerryCo - N-ai Nicio Sansa feat. Mario V (piesa noua)


JerryCo isi continua lansarile saptamanale ale pieselor de pe noul album "Sange Albastru”, iar astazi ne prezinta "N-ai Nicio Sansa (feat. Mario V)”.

Desi prieteni in viata reala si parteneri ai label-ului "Stereo King ", JerryCo si Mario V se dueleaza in cuvinte pentru o fata cu "fata de inger, sexy, independenta si rea” pe noua piesa a artistului hip-hop.

"N-ai Nicio Sansa” este o poveste despre doi prieteni care se tachineaza si se descurajaza reciproc din cauza unei domnisoare care le-a sucit mintile.

Daca pe primele doua strofe, artistii isi sustin fiecare cate un monolog despre "victorie”, ultima parte a piesei da startul unui adevarat turnir in versuri. JerryCo si Mario V schimba replici acide, dar totodata si foarte amuzante, iar filmuletul inedit care incheie povestea, pune punctul pe I.

Cine e castigatorul, cine ramane cu fata? Urmariti "N-ai Nicio Sansa”!

"Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se pot bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe album in ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania, iar 24 de ore mai tarziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului "Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

JerryCo - N-ai Nicio Sansa feat. Mario V (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica septembrie 2013 
Publicat pe 09 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram