BestMusic.ro » JerryCo » Hot new: JerryCo feat. Tataee si Mario V - Oriunde, Oricand (audio)

Hot new: JerryCo feat. Tataee si Mario V - Oriunde, Oricand (audio)


Artistul hip-hop JerryCo a lansat astazi single-ul "Oriunde, Oricand”, o colaborare cu Tataee (B.U.G Mafia) si Mario V.

"Oriunde, Oricand” este primul extras pe single de pe cel de-al doilea album JerryCo iar piesa se anunta a fi un indemn la originalitate si dezvoltare a propiei personalitti. Piesa va beneficia si de un videoclip, ale carui filmari vor avea loc in aceasta luna.

In prezent, JerryCo se afla in plina sesiune de inregistrari, mix si master pentru cel de-al 2-lea album al sau de studio, ce va fi gata pana la inceputul acestei veri.
JerryCo a fost primul artist semnat si reprezentat de casa de productie Legend Audio, patronata de Tataee.

In 2010, artistul a lansat primul sau album, intitulat "Orice E Posibil”, ce a fost pus la dispozitia publicului, gratuit pe site-ul sau oficial, gratuitatea fiind o premiera in Romania, in materie de lansari. Pana in prezent, albumul a fost descarcat de peste 60.000 de ori de pe www.jerryco.ro , iar pe Youtube, clipurile postate pe canalui oficial JerryCo depasesc in acest moment 6.000.000 de vizualizari.

Albumul "Orice E Posibil” a beneficiat de doua single-uri: "Stai! (Esti In Pericol) feat. Tataee & Simona Nae” si "Un Milion De Zambete (feat. ViLLy)” si de un videoclip inedit filmat la piesa "In 10 Ani De Acum (feat. Hot Play) Live”.

JerryCo feat. Tataee si Mario V - Oriunde, Oricand (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2012 
Publicat pe 11 Aprilie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram