BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo feat. Proconsul - Asa Trec Anii (videoclip nou)

JerryCo feat. Proconsul - Asa Trec Anii (videoclip nou)


JerryCo si Proconsul lanseaza videoclipul piesei "Asa trec anii", un single care va ramane pentru totdeauna in sufletele fanilor.

Cu un mesaj motivational, dar usor melancolic, single-ul "Asa trec anii" este compus de catre Gabriel Huiban, JerryCo si Bodo, solistul trupei Proconsul. Surpriza single-ului "Asa trec anii" sunt versurile unei strofe din poezia "Glossa", a lui MIhai Eminescu. Versurile lui Mihai Eminescu se integreaza perfect in atmosfera si in mesajul piesei, iar fuziunea inedita dintre hip-hop si rock este marcata de interpretarea inegalabila a lui Bodo si cea a lui JerryCo.

"Videoclipul a fost filmat in Bucuresti pe parcursul a trei zile si urmareste firul epic al versurilor care vorbesc intr-un stil "dureros de dulce" despre cat de repede trece timpul. Clipul surprinde, printre altele, scene cu un tanar JerryCo si prima lui dragoste, dar si o confesiune reminiscenta a rapper-ului ajuns la maturitate, pe care o face in fata celei mai dragi fiinte din viata lui.", declara JerryCo.

Videoclipul "Asa trec anii" este regizat de catre OnX Media / GFS Production si rememoreaza unele dintre cele mai frumoase etape din viata unui om, de la inocenta copilariei pana la descoperirea iubirii adevarate. "Asa trec anii” vorbeste despre cat de repede trece timpul si despre motto-ul unei vieti de calitate: trebuie sa adaugi viata anilor si nu ani vietii.

Daca pe JerryCo l-am ascultat recent in feat-ul cu Alex Vasilache in single-ul "Campion" si l-am vazut alaturi de Leonard Doroftei in videoclip, baietii de la Proconsul au lansat in urma cu cateva luni single-ul si videoclipul "Esti fata pentru care cant".

JerryCo feat. Proconsul - Asa Trec Anii (videoclip)

[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014 
Publicat pe 17 Iulie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram