BestMusic.ro » JerryCo » JerryCo - Restul Sunt Detalii (piesa noua)

JerryCo - Restul Sunt Detalii (piesa noua)


JerryCo prezinta "Restul Sunt Detalii”, cea de-a treia piesa din seria de lansari saptamanale de pe albumul "Sange Albastru”.

Dupa "Sange Albastru (feat. Alex Vasilache)” si "Vecina Mea”, artistul hip-hop propune fanilor un track energic cu tente sociale. "Tot ce am in gand sunt sperantele mele / Libertatea mea, drumul meu catre stele” sunt primele doua versuri ale refrenului care dau tonul si atitudinea generala a piesei in care JerryCo vorbeste intr-o nota personala despre lucruri pe care le considera lipsite de importanta din viata de zi cu zi.

In viziunea artistului, barfele si scandalurile din tabloide, discutiile din bodegi despre cine conduce lumea, dependenta unora de horoscop sau intereresul excesiv al oamenilor pentru viata personala si profesionala a altor persoane sunt lucruri de care multi indivizi sunt mai preocupati decat de propria viata. Despre toate acestea, dar si alte "detalii” cu care artistul considera ca unii oamenii isi pierd timpul, puteti afla ascultand piesa si urmarind, dupa finalul ei, un clip special cu JerryCo vorbind deschis si transmitandu-si mesajul scurt si la obiect.

"Restul Sunt Detalii” este o compozitie si productie muzicala realizata de JerryCo si Mario V sub egida Stereo King, casa de productie infiintata de catre cei doi artisti si prieteni in acest an.

"Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se vor bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe "Sange Albastru” in ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania, iar 24 de ore mai tarziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului "Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

JerryCo - Restul Sunt Detalii (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iulie 2013 
Publicat pe 12 Iulie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram