BestMusic.ro » John Legend » John Legend va canta intr-o inchisoare 

John Legend va canta intr-o inchisoare 

John Legend va canta intr-o inchisoare 

In aceasta saptamana, John Legend va sustine un concert intr-un centru de reabilitare din Austin, Texas. De asemenea el va lua parte la o conferinta de presa pentru a discuta despre sistemul judiciar.

La finalul acestei luni, Legend va vizita o inchisoare din California, apoi va pleca la Washington undeva va fi gazda unui eveniment caer facepartedin capania lansata de el, intitulata Free America. Vorbind despre aceasta cauza pentru care lupta, el a spus pentru Associated Press:

"Noi avem o problema serioasa cu incarcerarea in aceasta tara. Distruge familii, comunitati si suntem tara cu cele mai multe incarcerari din lume."

Aceasta campanie nu reprezinta o supriza pentru nimeni. La gala Premiilor Oscar, in momentul incare John Legend a ridicat premiul pentru Best Original Song impreuna cu rapper-ul Common, el a spus in timpul speech-ului "Stim ca in acest moment lupta pentru libertare si dreptate este reala. Traim in tara cu cele mai multe incarcerari din lume. Sunt mai multi negri in centre de corectie decat erau in scalvie in 1850".
Mai multe stiri despre: inchisoare  artisti inchisoare 
Publicat pe 14 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram