BestMusic.ro » John Lennon »  Cynthia Lennon, prima sotie a lui John Lennon a decedat

 Cynthia Lennon, prima sotie a lui John Lennon a decedat


Sotia lui John Lennon, Cynthia Lennon, cea care a fost casatorita cu el intre anii 1962-1968, a murit la varsta de 75 de ani din cauza cancerului. Potrivit unui reprezentant, fiul ei Julian Lennon a fost cu ea in ultimele ore de viata.

"Cynthia Lennon passed away today at her home in Mallorca, Spain following a short but brave battle with cancer. Her son Julian Lennon was at her bedside throughout. The family are thankful for your prayers. Please respect their privacy at this difficult time."

Povestea de dragoste dintre Cynthia si John Lennon a inceput cand ea avea doar 18 ani. Cei doi au decis sa isi uneasca destinele in 1962 si imediat ea a ramas insarcinata. in 1963 a dat nastere singurului lor copil, Julian Lennon.

Relatia lor a fost una destul de agitata. Cynthia a declarat ca John era un tip foarte gelos care ascundea multa durere in suflet. El isi dorea sa aiba incredere in ea, dar de fiecare cand o vedea vorbind cu un prieten ii reprosa ca nu este loiala. Cynthia a mai povestit si faptul ca a fost lovita de John, dar ca acest lucru s-a intamplat o singura data.

John si Cynthia au divortat in 1968 si s-a casatorit cu Yoko Ono un an mai tarziu. Cei doi au ramas impreuna pana in 1980 cand John a fost ucis. Cynthia a scris doua carti despre viata alaturi de John intitulate "A Twist Of Lennon" si "John".

Dupa decesul ei, fiul sau a postat un video menit sa ii aduca un omagiu celei care i-a fost mama.
Mai multe stiri despre: decese  decese 2015 
Publicat pe 02 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram