BestMusic.ro » Johnny Depp » Johnny Depp s-a casatorit 

Johnny Depp s-a casatorit 


In aprilie anul trecut, Johnny Depp si frumoasa Amber Heard s-au logodit, urmand ca cei doi sa se casatoreasca in acest an.

Zis si facut! Cuplul s-a casatorit legal cu cateva zile in urma, in cadrul unei ceremonii intime care a avut loc in Los Angeles. In acest weekend, Johnny Depp si Amber se vor casatori religios pe o insula privata, departe de ochii presei.

"Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit legal in casa lor din Los Angeles marti", a spus o sursa pentru People.

"Se pare ca urmeaza o nunta spectaculoasa in acest weekend, pe insula privata a lui Johnny Depp, Liitle Hall`s Pond Cay din Bahamas".

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The RunmDiary" in 2011.Johnny Depp si Amber Heard au devenit un cuplu la un an distanta, dupa ce actorul in varsta de 51 de ani s-a despartit de Vanessa Paradis, cea cu care a avut o relatie din 1998 pana in 2012. Depp si Vanessa Paradis au impreuna doi copii: o fata pe nume Lily-Rose Melody Depp si un baiat, John Christopher "Jack" Depp III.
Mai multe stiri despre: cupluri vedete  casatorii vedete  nunti vedete  nunti celebre 
Publicat pe 06 Februarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram