BestMusic.ro » Vali Racila » Gala Premiilor de Jazz - editia a IX-a la Godot Cafe-Teatru Bucuresti

Gala Premiilor de Jazz - editia a IX-a la Godot Cafe-Teatru Bucuresti

Gala Premiilor de Jazz - editia a IX-a la Godot Cafe-Teatru Bucuresti

Gala Premiilor de jazz pe 2011 - editia a IX-a, va avea loc vineri, 6 aprilie 2012, ora 19.30, la Godot Cafe-Teatru din Bucuresti. Vor fi prezente nume de prestigiu ale jazz-ului romanesc.

Fundatia MUZZA, in colaborare cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National si Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, organizeaza vineri, 6 aprilie 2012, ora 19.30, la Godot Cafe-Teatru din Bucuresti editia a IX-a Galei Premiilor de Jazz pe 2011. Premiile MUZZA sunt cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical.

Gala Premiilor de jazz, realizata de muzicologul Alexandru Sipa, este prezentata de Anca Romeci si va fi dedicata memoriei lui Johnny Raducanu, incetat din viata in 2011.

Editia din acest an ii are ca invitati, printre altii, pe cunoscutii muzicieni Jancsy Korossy (85 de ani - Premiul de excelenta), Nicolas Simion, Luiza Zan, Puiu Pascu, Florin Raducanu, pe tinerii Alex Padureanu, Toma Dimitriu, Alexandru Constantin si Al Baroc, laureati ai unor recente concursuri, reputatii cantareti de blues Vali "Sir Blues" Racila si Raul Kusak, precum si apreciata formatie Guilty Lemon din Sibiu.

Gala se va incheia cu un recital care suntem siguri ca va fi o surpriza placuta.

Gala de Jazz este organizata cu sprijinul CVEvents, al sponsorilor, partenerilor media, muzicienilor si mai ales al prietenilor.

Pretul biletului de intrare este de 30 lei.

Rezervari de locuri se pot face la tel. 021-316 16 82 sau 0736-41 42 44, Godot Cafe-Teatru.

www.fundatiamuzza.ro

[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: gala premiilor de jazz 
Publicat pe 26 Martie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu