BestMusic.ro » Jon Bon Jovi » Te-ai gandit vreodata ca Bon Jovi poate canta in chineza? (video)

Te-ai gandit vreodata ca Bon Jovi poate canta in chineza? (video)


Toata lumea il stie, il apreciaza si il iubeste. A reusit sa adune zeci de mii de persoane la concertele sale, a umplut sadioane, a frant inimi, este un rock star in adevaratul sens al cuvantului.

Dar te-ai vreodata ca Jon Bon Jovi poate emotiona si domoli inimile fanilor chiar si atunci cand interpreteaza o piesa in limba chineza? Artistul in varsta de 53 de ani a inregistrat balada "Yue Liang Dai Biao Wo De Xin" care apartine Teresei Yang, dar i-a dat o nota personala, asa cum era de asteptat.

"The Moon Represents My Heart" (in traducere) a fost inregistrata pentru Ziua Indragostitilor din China, a doua din acest an, deoarece chinezii sunt mai norocosi, intrucat au doua zile pe an in care indragostitii isi sarbatoresc iubirea.

Desi canta in limba chineza, ii recunosti stilul fara nicio problema. Jon Bon Jovi a reusit sa surprinda din nou cu aceasta piesa si a demonstrat ca imposibilul nu exista pentru el.

Oare va canta aceasta piesa si in viitoarele concerte?
Mai multe stiri despre: cover  coveruri  balada  balada rock 
Publicat pe 25 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram