BestMusic.ro » Jonas Brothers » Chris Brown compune pentru Jonas Brothers

Chris Brown compune pentru Jonas Brothers


Pe langa faptul ca lucreaza la propriul album, Chris Brown compune versuri pentru Jonas Brothers , Rihanna , Backstreet Boys si Pussycat Dolls .

Cantaretul, care nu demult a fost numit Artistul Anului 2008, a declarat pentru revista Billboard ca le-a scris piese celor trei Jonas Brothers , dar nu e foarte sigur ca au luat vreuna.

Cum putea sa o uite pe Rihanna ? `Am facut deja cateva piese care vor fi si pentru mine... colaborari intre mine si ea, dar acum compun pentru viitorul ei album`, a mentionat Chris Brown , citat de aceshowbiz.com.

In plus, artistul a admis ca le compune si baietilor din Backstreet Boys , precum si fetelor de la Pussycat Dolls . Si nu se opreste aici. Chris compune si pentru cateva trupe noi de fete, dupa cum el insusi a recunoscut.

Cat despre propriile proiecte, Chris Brown a spus ca va lua o mica pauza `pentru ca lumea sa nu se plictiseasca de mine`.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Chris Brown  versuri 
Publicat pe 15 Decembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram