BestMusic.ro » Jonas Brothers » Nick Jonas - diabetul nu-l va opri sa fie Presedintele SUA (poze)

Nick Jonas - diabetul nu-l va opri sa fie Presedintele SUA (poze)


Nick Jonas a aparut ieri la Clubul National de Presa din Washington, unde a vorbit publicului, majoritar feminin, despre boala de care sufera, diabet, si despre faptul ca, peste ani, viseaza sa fie Presedintele Statelor Unite.

Imbracat la patru ace, Nick Jonas a tinut sa le precizeze tinerilor ca diabetul este o boala care poate fi tinuta sub control. De patru ani se lupta cu diabetul juvenil, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa incerce sa-si implineasca dorintele.

Stiind ca el si fratii sai sunt un model, Nick s-a gandit ca i-ar putea face pe adolescenti sa constientizeze ca trebuie sa duca o viata cumpatata si disciplinata.

Este minunat sa stiu ca pot incuraja si inspira pe cineva, a spus Nick Jonas de la pupitru, adaugand: Evident, tehnologia a evoluat spre vindecarea bolii, dar speram sa gasim un leac intr-o zi, acesta este principalul scop.

Tinand cont ca sala era plina de admiratoare, cantaretul s-a vazut asaltat de intrebari. Nu despre diabet, care era tema zilei, ci despre viata lui personala.

Asa s-au aflat urmatoarele:

  • Nu are prietena
  • Si-ar da intalnire cu o fana
  • Idolii lui sunt: Elvis Costello, Johnny Cash, Prince si Stevie Wonder
  • Jobul de vis: `Intotdeauna mi-am dorit sa ajung Presedintele Statelor Unite... prin 2040`. De altfel, se stie ca Joe si kevin il alinta Mr President, tocmai din acest motiv.


Bestmusic

Sursa foto: justjared.buzznet.com
Mai multe stiri despre: Nick Jonas  Presedinte  boli  diabet 
Publicat pe 25 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram