BestMusic.ro » Jonas Brothers » Nick Jonas isi continua cariera solo prin lansarea clipului "Chains" (video) 

Nick Jonas isi continua cariera solo prin lansarea clipului "Chains" (video) 

Nick Jonas isi continua cariera solo prin lansarea clipului "Chains" (video) 

"Chains" este cel mai recent single lansat de cel mai mic dintre fratii Jonas, Nick. Piesa este extrasa de pe albumul "Nick Jonas", lansat pe data de 10 noiembrie 2014 via Island Records.

Materialul a debutat pe locul sase in Billboard 200, in prima saptamana albumul fiind vandut in 37,000 de copii in Statele Unite.

"Chains" a fost lansata in iulie anul trecut si a fost compusa si produsa de Jason Evigan, Ammar Malik si Daniel Parker. Piesa a ajuns pe locul 31 in Billboard Pop Digital Songs. Pe data de 15 ianuarie, single-ul a fost relansat si a reusit sa se claseze pe locul 20 in Billboard Hot 100.

Jonas Brothers au ales sa mearga de drumuri diferite in 2013 si pana in acel moment aveau cinci albume de studio lansate si milioane de fani care le urmareau fiecare activitate. In total, trupa a vandut aproape opt milioane de albume in intreaga lume si a fost nominalizata la categoria Best New Artist la Premiile Grammy din 2008.

In 2007, single-ul "SOS" a fost declarat cel mai de succes single in Marea Britanie, ajungand pe locul 13 in Official UK Singles Chart.
Mai multe stiri despre: album solo  single nou  piesa noua 2015  videoclip nou 2015  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 01 Aprilie 2015 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/