BestMusic.ro » Jonas Brothers » Nick Jonas lucreaza la un proiect solo; Jonas Brothers nu se destrama

Nick Jonas lucreaza la un proiect solo; Jonas Brothers nu se destrama


Nick Jonas a marturisit ca pregateste un proiect muzical, in care nu sunt implicati fratii sai Joe si Kevin.

Acesta va fi prezentat publicului la inceputul anului 2010, sub numele `Nick Jonas and The Administration`.

`Cu aproximativ 6 luni in urma, toti trei am luat 2 saptamani de pauza de la turneu si am decis ca fiecare dintre noi sa faca in aceasta perioada ce-l indeamna inima`, povesteste el pe pagina de MySpace a trupei Jonas Brothers.

`Joe a mers intr-o excursie prin Australia si Noua Zeelanda. Kevin a petrecut timpul cu logodnica lui Danielle. Eu am decis sa merg la Nashville TN pentru a pune pe picioare un nou proiect (Nick Jonas & The Administration) cu 4 muzicieni – niste tipi pe care ii cunosteam si mai lucrasem cu ei si in trecut`, dezvaluie Nick Jonas.

`Daca ar fi sa descriu sound-ul cuiva... i-as spune ca e `inima&suflet`. Pentru ca muzica pe care o fac vine din inima mea, iar versurile pe care le scriu vin din sufletul meu`, mai spune el.

Jonas Brothers nu se destrama


Asta nu inseamna, insa, ca trupa Jonas Brothers nu va mai exista. Joe si Kevin sunt la curent cu proiectul fratelui mai mic si se declara mandri de el.

`Suntem foarte mandri de fratele nostru Nick. Vom face muzica impreuna pentru tot restul vietilor noastre.

Ne bucuram pentru voi ca veti avea ocazia sa auziti si acele cantece pe care le tinea ascunse in inima lui. Sunt niste opere de arta uimitoare ale unui talent deosebit... fratele nostru.

Ne vom vedea cu voi (la concerte, n.r.) anul acesta, anul viitor si speram ca tot restul vietilor noastre.`, spune un mesaj din parte lui Joe si Kevin.
Mai multe stiri despre: Nick Jonas 
Publicat pe 28 Octombrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram