BestMusic.ro » Jose Carreras » Jose Carreras - „A Life In Music”, reguli de acces

Jose Carreras - „A Life In Music”, reguli de acces

Jose Carreras - „A Life In Music”, reguli de acces

Music Management Event il aduce, pentru ultima oara, in Romania pe Jose Carreras. Pe 26 noiembrie, la Romexpo, legendarul tenor va fi acompaniat de una dintre cele mai mari orchestre din lume – Filarmonica George Enescu.

Alaturi de renumitul tenor va urca pe scena soprana Nataliya Kovalova, iar David Gimenez va detine bagheta unui memorabil concert, care face parte din turneul mondial de adio al lui Jos Carreras.

Accesul publicului in Pavilionul Central se va face de la ora 19.00, concertul va avea loc incepand cu ora 20:00. Mijloacele de transport in comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou pana la statia Aviatorilor si/sau liniile RATB 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 pana la ora 23:00. Din cauza numarului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandata utilizarea transportului public.

Accesul in sala de spectacol se va face pe la poarta A, iar persoanele cu dizabilitati vor avea accesul pe la poarta B. Cei care vor veni cu masile personale, vor avea parcarea B la dispozitie, contra cost, in limita locurilor disponibile.

In Pavilionul Central este inerzis accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi sau animale de companie. Daca la controlul obligatoriu obiectele enumerate mai sus vor fi gasite in posesia spectatorilor, ele vor fi confiscate.

Jose Carreras va sosi in Romania, pe 24 noiembrie, cu un avion privat. De la aeroport, va fi preluat cu un Mercedes-Benz S Class, asa cum si-a dorit tenorul. Toate masinile solicitate de acesta si de staff-ul sau sunt oferite de Tiriac Auto.
Mai multe stiri despre: reguli acces 
Publicat pe 23 Noiembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram