BestMusic.ro » Jukebox » Jukebox anunta concertele din aceasta primavara

Jukebox anunta concertele din aceasta primavara

Jukebox anunta concertele din aceasta primavara

Indragita trupa va sustine, alaturi de Bella Santiago, o serie de concerte in care veselia, carisma si energia muzicienilor vor completa un show live de exceptie. Cele mai cunoscute hituri internationale pop-rock, R&B, retro, rock, funk, rock ’n roll vor face deliciul unor seri memorabile!

In aceasta primavara, Jukebox & Bella Santiago vor da startul distractiei la:

True Club pe 3 martie – Concert #JukeboxMartisor

Tribute Club pe 4 martie – Concert #FeelALive

Hard Rock Cafe pe 8 martie – Concert "Love The Girls” - Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Tribute Club pe 24 martie – Concert #FeelALive

Beluga Club pe 8 aprilie – Concert #FeelALive

Alex Vasilache, solistul Jukebox, este unul dintre concurentii efervescenti ai noului sezon "Te Cunosc de Undeva” ce se difuzeaza la Antena 1. in prima editie din acest sezon, Alex Vasilache a facut senzatie pe tocuri si a cantat melodia interpretata de Tina Turner - "Addicted to love" iar in cea de-a doua editie, Alex Vasilache a impresionat cu vocea sa unica si timbrul special pe insusi Rag'n'Bone Man cu interpretarea celui mai nou hit al sau: Human.

Frumoasa filipineza, Bella Santiago, s-a remarcat in cadrul concursului "Romanii au talent” prin interpretarile exceptionale ale hit-urilor "I will always love you”, "Hello” si ”Drunk in love”, dar si prin timbrul memorabil si energia exploziva. In luna februarie artista a lansat singlelul de debut "Unpredictable” si a inceput colaborarea cu Jukebox, unul dintre cele mai populare si dinamice band-uri live din Romania.

Prezenta de peste 18 ani pe piata muzicala, 10 ani de televiziune alaturi de Cronica Carcotasilor, cu peste 1600 de concerte LIVE la activ si 3 albume lansate, trupa Jukebox incepe anul in forta, alaturi de Bella.
Publicat pe 28 Februarie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu