BestMusic.ro » Junky » Junky feat. Loredana Cavasdan - In jurul lumii (single nou)

Junky feat. Loredana Cavasdan - In jurul lumii (single nou)

Junky feat. Loredana Cavasdan - In jurul lumii (single nou)

Okapi Sound a lansat de curand noul single Junky - "In jurul lumii", pe care il puteti asculta mai jos.

"In jurul lumii" este un featuring cu Loredana Cavasdan (Vocea Romaniei). Textul este scris de Junky, de muzica s-a ocupat Motzu, iar productia piesei a fost facuta de Grasu XXL in Studioul Okapi.

Junky (Doru Grigore), unul dintre cei mai noi membri Okapi Sound, a debutat in 2006 pe compilatia "Vocabule”, semnata Rebel Music. In aceeasi perioada a inceput sa il insoteasca pe Bitza in concerte, colaborare care a incetat doi ani mai tarziu. In 2007 apare pe compilatia "Vocabule 2” si incepe sa se implice in campania umanitara "Merita o viata” si sa organizeze concerte pentru strangerea de fonduri. In iunie 2008 lanseaza "Jurnalul unui muritor”, piesa promovata prin intermediul unui blog cu acelasi nume.

In toamna anului 2009 apare pe mixtape-ul "Ap. 71" produs de Agresiv. Un an mai tarziu promoveaza doua single-uri noi: "Stai chill” si "Tu nu vezi” (feat Maximilian).

In 2011 se lanseaza "Serenada rap”, o colaborare cu Maximilian si MefX, care beneficiaza si de videoclip. In primavara anului 2012, Junky lanseaza pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound piesa "Cica, cica am gagica”. Tot atunci colaboreaza si cu Mitza (Agresiv) pentru piesele "Regina noptii” si "Adevarat”, incluse pe "Robot”, mixtape-ul celui din urma.

Junky feat. Loredana Cavasdan - In jurul lumii (audio)
Mai multe stiri despre: colaborari  singleuri 2012 
Publicat pe 31 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram