BestMusic.ro » Jurjak »   Jurjak lanseaza piesa "Alba Neagra"  

  Jurjak lanseaza piesa "Alba Neagra"  

  Jurjak lanseaza piesa "Alba Neagra"
 

Jurjak revine, la 2 luni dupa ce a lansat piesa "Fiecare”, cu un nou single intitulat sugestiv "Alba Neagra”, o piesa blues ideala pentru relaxarea de sfarsit de saptamana, iar atat ritmurile imbietoare ale piesei, cat si videoclipul ne transporta cu gandul pe o plaja linistita, in bataia calda a soarelui.

Piesa poate fi considerata imnul iubirilor de vara trecatoare, asa cum a declarat si Jurjak:

"Alba Neagra este o piesa ca o iubire de vara, care apare odata cu inceperea acestui anotimp si dispare cand acesta se termina si se instaleaza iar toamna."

Jurjak s-a ocupat si de muzica si productia acestei piese, mix-ul fiind realizat de Ulf Hedin, iar master-ul de Daniel Olteanu. Videoclipul, produs de StaySharp Film, in regia lui Jurjak, a fost filmat la Vama Veche si o are in prim plan Kamelia Darie, acompaniata de dansatoarele Eva Danciu si Anda Stoian. Coregrafia, facuta de Arcadie Rusu, evidentiaza perfect versurile piesei. Multumiri speciale la realizarea acestui proiect sunt indreptate catre Daniel Olteanu si Narcis Axinte.

Melodia "Alba Neagra" va fi inclusa pe al treilea material discografic, pe care Jurjak il va lansa in curand, si de pe care a extras pana in prezent, piesele "Inima de piatra”, "Timpul”, "Jocuri de noroc”, "Un tip norocos” si "Fiecare”.

Primul album lansat de Jurjak se numeste "Lemon Blues" si a aparut in 2016. In octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial "Blues Berry”; un album cu influente blues, electro, rock si folk, pe care se regaseste si piesa "Imnul Minerilor”, nominalizata la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de catre Jurjak se va numi "Hotii de vise".
Publicat pe 07 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu