BestMusic.ro » Justin Bieber » Britney Spears, primul loc pe Twitter

Britney Spears, primul loc pe Twitter

Britney Spears, primul loc pe Twitter

Britney Spears este din nou pe primul loc, insa nu in topurile muzicale, ci pe Twitter. Oficial, (ex)diva este vedeta cu cei mai multi `followeri` de pe site, mai precis cu 4.9 milioane de adepti, potrivit twittercounter.com.

Britney Spears este mai interesanta si decat Barack Obama, care ocupa locul 5 in clasament. Mai mult, a detronat-o chiar pe controversata si mult discutata Lady Gaga, care ocupa a 4 a pozitie in lista.

Printesa pop l-a intrecut si pe Ashton Kutcher, fostul detinator al primului loc de ciripitor pentru o lunga perioada de timp.

Tot in categoria `cei mai..`, Justin Bieber a fost intr-o vreme cel mai fierbinte topic de pe site, insa la numarul de followeri nu a reusit sa exceleze pana acum.

Faimosul adolescent ocupa abia locul 18 in clasament, ceea ce inseamna ca are nevoie de mai multi fani care sa-i asculte ciripitul. Aviz amatorilor.

Mai multe stiri despre: Britney Spears Twitter  Lady Gaga Twitter  Justin Bieber Twitter 
Publicat pe 25 Mai 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram