BestMusic.ro » Justin Bieber »   Justin Bieber a lansat piesa “Honest” in colaborare cu Don Toliver

  Justin Bieber a lansat piesa “Honest” in colaborare cu Don Toliver


Superstarul global, Justin Bieber i-a surprins pe fani saptamana aceasta cu teaser-ul sau vesel "I Feel Funny”, regizat de fondatorul Lyrical Lemonade, Cole Bennett. Astazi, Justin si Cole servesc evenimentul principal cu videoclipul "Honest”, noul single de la Bieber cu Don Toliver.

Videoclipul ii gaseste pe Bieber si Toliver pe pista, in timp ce alearga prin padurile acoperite de zapada cu snow-mobilele si scapa de problemele de pe partie. "Honest” marcheaza primul single oficial al lui Justin de la "Ghost” – ultimul imn al albumului multiplatina, nominalizat la Grammy, Justice. Proiectul a ajuns pe locul 1 la radio-ul pop, facand istorie in topuri cu cele mai multe hit-uri pe locul 1 ale unui artist solo masculine din istoria radio-ului SUA.

"Stay” cu Kid Laroi, cel de-al optulea single din cariera al lui Justin Hot 100 #1, l-a facut cel mai tanar artist solo care a ajuns vreodata la 100 de hituri in top. "Peaches”, succesul sau certificat cu triplu platina, l-a facut pe Justin primul artist solo masculin care a debutat pe locul 1 atat in topul albumelor Billboard 200, cat si in topul single-urilor Billboard Hot 100 simultan.

Cel de-al optulea album pe locul 1 al lui Justin Bieber, Justice, a vandut peste opt milioane de copii la nivel global, a acumulat peste 12 miliarde de stream-uri globale si a fost nominalizat la opt premii Grammy, inclusiv Albumul Anului. Cu 100 de miliarde de stream-uri in cariera si peste 75 de milioane de albume vandute la nivel global, Justin este unul dintre cei mai mari artisti din lume. Bieber este artistul numarul 1 pe YouTube, cu peste 68 de milioane de abonati in intreaga lume si este artistul numarul 1 pe Spotify la nivel global, cu 79 de milioane de ascultatori lunari.

Justin – care este nominalizat in prezent la treisprezece Billboard Music Awards – si-a uimit fanii in fiecare noapte in etapa de deschidere a turneului sau Justice World Tour 2022, cel mai mare si mai ambitios turneu din cariera sa. De-a lungul timpului, Justin si-a mentinut angajamentul sa-si foloseasca platforma pentru binele social, aducand initiativa sa "Justice In Action” fanilor din toata tara, sporind constientizarea cu privire la aspecte importante precum reforma justitiei penale, actiunea climatica, inregistrarea alegatorilor si multe altele.
Publicat pe 16 August 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram