BestMusic.ro » Justin Bieber » Justin Bieber este suparat pe One Direction 

Justin Bieber este suparat pe One Direction 

Justin Bieber este suparat pe One Direction 

Luna trecuta, Justin Bieber a anuntat cu mult entuziasm lansarea noului sau material discogrwafic, "Purpose". Data a fost stabilita: 13 noiembrie. Cateva saptamani mai tarziu, boyband-ul adorat de adolescentii din intreaga lume, One Direction, a anuntat ca noul album al trupei va fi lansat...tot pe 13 noimebrie.

Ceea ce inseamna un singur lucru: pe 13 noiembrie va incepe "o lupta corp la corp" pentru conducerea in topuri, intre One Direction si Justin Bieber.

Dar se pare ca Justin nu este deloc incantat de idee. Ba chiar s-a aratat deranjat de faptul care trupa britanica a ales aceeasi data pentru lansarea albumului, Bieber spunand ca este o strategie pentru a atrage mai multa atentie.

"They"re not really going on the road much, but we"re talking about them right now, so it gives them some promo, right? So, that"s probably why they did it ... I think it was strategy on their part because my release date was first.", a declarat Bieber.

Desi aparent deranjat de alegerea trupei, Justin a mai spus ca este "incantat" de batalia pentru primul loc in topuri, deoarece in acest fel cel mai bun album va castiga.

Pe una dintre retelele de socializare, Bieber a trimis si niste sageti catre One Direction, dar si catre cei care voe mai face in viitor aceeasi alagere ca boyband-ul britanic. El a posta o poza in care apare incruntat, alaturi de mesajul: "The face you make when you come out with an album the same day as Justin Bieber."
Mai multe stiri despre: scandaluri  vedete  artisti internationali 
Publicat pe 07 Octombrie 2015 de BestMusic.ro