BestMusic.ro » Justin Bieber » Justin Bieber, oprit de un agent de politie

Justin Bieber, oprit de un agent de politie


Cantaretul Justin Bieber a fost tras pe dreapta, in timp ce isi conducea deja celebrul "Batmobile", prin Los Angeles, la inceputul acestei saptamani.

Justin Bieber se afla la volanul Cadillacului sau transformat in "Batmobile" cand un agent de politie l-a rugat sa opreasca, a anuntat TMZ.com.

Artistul in varsta de 17 ani nu a primit decat un avertisement si a fost lasat sa conduca in continuare masina personala. Automobilul este accesorizat cu simbolurile Batman si are chiar numele Batman inscriptionat pe partea din spate a masinii.

Acest incident este ultimul dintr-un lung sir de probleme pe care Justin Bieber le-a avut la volanul masinilor sale. In luna august a fost implicat intr-un accident minor, in timp ce conducea masina sa marca Ferrari.

La scurt timp, aflat la volanul unui Rolls Royce, Justin a fost tras pe dreapta de un politist, acestuia venindu-i greu sa creada ca cineva atat de tanar conduce o masina atat de scumpa.
Mai multe stiri despre: politie justin bieber  masina justin bieber  justin bieber la volan 
Publicat pe 28 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram