BestMusic.ro » Justin Bieber » Justin Bieber si Selena Gomez, relatie "de proba"

Justin Bieber si Selena Gomez, relatie "de proba"


Chiar daca sunt din nou impreuna, relatia dintre Justin Bieber si Selena Gomez ramane sub semnul intrebarii. Nu suntem malitiosi, insa strategia de marketing adoptata de cei doi poarta acum numele de "relatie de proba". Mai exact, Justin si Selena spun ca reinnodarea relatiei nu este permanenta, asta pentru ca Selena se teme in continuare ca Justin o va lua din nou pe aratura si nu este pregatita sa mai sufere pentru el.

Justin si Selena sunt din nou impreuna, insa iau lucrurile mai usor. Au ani de experienta in aceasta relatie, insa acum o abordeaza mai matur. Selena nu vrea sa fie ranita din nou, asa ca vede impacarea asta ca pe o perioada de proba.

Acum, intre noi fie vorba, Selena Gomez a declarat ca primeste cele mai bune sfaturi in materie de relatii de la prietena sa, Taylor Swift, deci, nu e de mirare de ce vietile amoroase ale amandurora cam scartaie.
Mai multe stiri despre: justin bieber iubita  justin bieber si selena gomez  relatii vedete 
Publicat pe 28 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram